Skrevet den
April 5, 2020
- Opdateret den
April 8, 2020

Nu som blogger (IGEN)

Engang elskede jeg at skrive blogs og jeg syntes, jeg havde en masse på hjerte – Så tog sporten over og jeg følte hverken jeg havde tid eller overskud til at skrive længere.

NU er begge dele tilbage….. eller det vil sige, - jeg har besluttet, at jeg vil tage mig tid til at skrive igen. For det at skrive mine tanker og refleksioner ned – giver mig faktisk mere energi og det gør mig glad. Jeg synes også - efter at have fået Markus - at en helt ny verden har åbnet sig for mig – det lyder som en cliche, men nu er jeg ikke kun triatlet – nu er jeg også MOR.  En titel jeg er skide stolt over og min største præstation til dato! BASTA!

 

Jeg vil dog love, at bloggen ikke KUN kommer til at handle om Markus – derfor ønsker jeg at høre fra jer….. Hvad vil i gerne, jeg skal fortælle mere om – jeg ved rigtig mange har spurgt mig omkring min træning og graviditet – så den del vil jeg helt sikkert komme nærmere ind på…dog vil jeg lige understrege, at VI ALLE ER FORSKELLIGE – hvad jeg gør, er måske ikke det rigtige for dig, men jeg håber på at kunne inspirere og måskeguide netop dig, til at turde LYTTE til dig selv og hvad der er det bedste for dig!

 

Så lad os komme i gang – et nyt kapitel skalskrives og jeg håber I vil følge med – dele jeres tanker med mig og lade mig inspirere af jer.

 

KEEP SMILING

Get the latest news and offers

Join my newsletter and get updated on the latest news and get offers from the webshop.
I wont send any spam, i promise!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.