Skrevet den
April 5, 2020
- Opdateret den
April 5, 2020

Bliv hjemme...

Det er måske nemmere sagt end gjort for de fleste af os….., men vi skal nok!!!! #blivhjemme

Jeg må indrømme, at jeg har krudt i røven og sjældent sidder stille (nogle gange ville jeg ønske mig flere timer i døgnet…..) Og efter at være blevet mor – tænker jeg ofte tilbage på AL den tid jeg engang havde – Hvad fanden lavede jeg;) …… Kender du følelsen???

Efter at have fået Markus har en masse ting ændret sig i vores lille hustand – vi er gået fra at være to KÆMPE egoister til at være ”omsorgsfulde” forældre ;) forstået på den måde, at nu drejer tingene sig ikke længere om OS, men om MARKUS! Jeg troede jeg var bossen – ja det er jeg ihvertifald ikke længere….

 

Folk har tit spurgt undrende, hvordan kan du få en hverdag til at hænge sammen som professionel udøver – og stadig være der nok for Markus. Forsømmer du ham ikke – med al din træning….. Hvorfor holder du ikke blot en ordentlig BARSEL og er MOR og så starter op….. JA fordi jeg er den bedste version af mig selv , når jeg er i balance , når jeg laver det jeg godt kan lide…. Faktisk – har træningen givet mig et langt større overskud – så når jeg var done - så var jeg 110% på..  JEG takker gud, Claus og mig selv for at Markus er en dejlig, glad og RUND dreng – så ingen kan pege fingre af, at han ikke har haft et godt første år af sit liv. Markus har - om nogen - oplevet så meget kærlighed fra bedste forældre, svigerinde, kusine osv. HAN er så tryg – tryg fordi han ved, at hans forældre er der, når han har brug for det.

 

Nå men det var faktisk slet ikke det jeg ville skrive om – jeg ville skrive om, hvordan det er at være forældre – professionel – have en mand, der også arbejder fuldtid i denne kære Corona tid – for jeg tænker rigtig mange af jer sidder med de samme problemer (lad os ikke kalde dem det – men dilemmaer….) Hvordan får man hverdagen til at hænge sammen - ? Og det er ikke nemt – jeg tror det vigtigste er, at tage en dag af gangen – en time af gangen og prøve at lade være med at plan lægge så meget -. Derved har jeg ihvertfald opdaget, at jeg mindsker stress. Før Markus ville jeg gerne have planlagt ALTING og jeg hadede, når mine planer blev ændret– når folk kom for sent ( …. Osv.) I dag har jeg tvunget mig selv til at stoppe planlægningen – altså det betyder ikke, at jeg ikke forsøger, men jeg har sagt til mig selv, at det er OKAY at jeg misser et træningspas – at jeg ikke når den veninde kaffedate som jeg elsker osv.

JEG KAN – VI KAN desværre ikke det hele….. Og nu på dag 16 i Corona krisen er jeg faktisk begyndt at ind finde mig med en mærkelig hverdag – uden svømning, fitness, cafe` ture,  og de ting jeg normalt holder meget af og indfundet mig med, at alt nok skal gå. Vi lever i vores lille bobble herhjemme– Markus, Claus og jeg – og det er faktisk dejligt. Jeg har valgt at ”byde” tiden velkommen – måske det faktisk var den barsel, jeg aldrig fik – den ro –som vi som familie havde brug for. Jeg vælger ”KEEP SMILING”, for jeg kan ikke ændre på fremtiden – jeg kan kun følge anvisningen – BLIV hjemme – og gøre mit bedste, for at være den bedste udgave af mig selv- både for min families - og for min egen skyld.

Get the latest news and offers

Join my newsletter and get updated on the latest news and get offers from the webshop.
I wont send any spam, i promise!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.