Go back

Keep Smiling Family Run er det helt fantastisk hyggelige løb i hjertet af Herning, hvor ALLE i familien kan være med - uanset om man løber hurtigt eller ej.
Børn i barnevogne, joggere, klapvogne eller på løbecykler er mere end velkomne til at deltage sammen med mor og/eller far på gå/løbe ruten - ja, faktisk opfordrer vi til det og vil elske at se jer på ruten sammen.


Løbet fungerer som fundraiser for lokale velgørenhedsprojekter for børn og unge i et samarbejde mellem Michelle Vesterby, Projektfabrikken og Børneulykkesfonden. Sammen skaber vi muligheder og nye initiativer for motion, bevægelse og sunde vaner, for vores børn og unge i lokal samfundet.
Alle kan være med i løbet uanset niveau og man bestemmer selv tempoet. Det vigtigste er, at man SMILER hele vejen og har det sjovt, mens man bevæger sig sammen med familien og vennerne.


Uanset om du giver den fuld gas, jogger eller går ruten rundt, så er dette det perfekte løb for dig – Keep Smiling Family Run handler om at skabe gode oplevelser og at sprede motivation og løbeglæde for alle uanset niveau.


Der vil være Keep Smiling diplomer til at alle uanset alder og derudover vil der være:

  • Præmie til vinderen på 5km løb
  • Præmie til vinderen på 10km løb
  • Lodtrækningspræmie på gå/løberuten


Når du er med til Keep Smiling Family Run, løber du for at have det sjovt sammen med dine venner og familie.
Løbet løbes på eget ansvar og efter gældende trafikregler.


Vi glæder os til at møde jer på ruten!

Get the latest news and offers

Join my newsletter and get updated on the latest news and get offers from the webshop.
I wont send any spam, i promise!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.